Szolgáltatásaink

Informatika kis- és nagykereskedelem

Cégünk legrégebbi tevékenysége, melyben negyed évszázad tapasztalata van a hátunk mögött.

Üzletünkben  foglalkozunk asztali és hordozható számítógépek, alkatrészek, kiegészítők, nyomtatókellékek kis- és nagykereskedelmével, szervizeléssel, mind magánszemélyek, mind pedig cégek részére.

Igyekszünk mindig, minden területen a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtani, legyen szó akár az elvégzett munka minőségéről, a széles termékpalettáról, vagy az ügyfelekkel való kommunikációról. A legtöbb felmerülő igényt raktárról is ki tudjuk elégíteni, köszönhetően a régióban kiemelkedő méretű készletünknek.

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére üzletünkben.

Komplex vállalati szolgáltatások

Vállalati szolgáltatás csomagjaink arra hivatottak, hogy levegyék az üzemeltetés terhét  partnereink válláról.

Az informatikai rendszerek kiépítése, korszerűsítése és  üzemeltetése mellett biztosítani tudjuk a  szükséges dokumentum kezelési eszközöket (nyomtatók, szkennerek, fénymásolók A/3) és a napi működéshez elengedhetetlen irodaszereket és kiegészítőket.

Megszervezzük adatainak megfelelő tárolását, biztonsági mentését és beállítjuk a hozzáféréshez szükséges jogosultsági szinteket.

partnerként felhő alapú szolgáltatások bevezetése és támogatása is portfóliónk részét képezi.

Home Office megoldásaink segítenek az otthoni munkavégzés feltételeinek megteremtésében. 

Vállalatirányítási rendszerek

SAP business one tanácsadás, projektvezetés
A növekedéssel együtt jár az igény, hogy a vállalat folyamatai szabályozottak és ellenőrizhetők legyenek. Lehetőség szerint minden működéssel kapcsolatos információ megtalálható legyen egy központi ERP rendszerben. A kialakított rendszernek mindezek mellett helyt kell állnia a vezetői döntéstámogatás terén is.

 

Segítünk a cégmérethez megfelelő rendszer kiválasztásában. A projekt megtervezésében, kivitelezésében, de számíthat ránk meglévő rendszerének fejlesztésében is.

Biztonságtechnika

Shopping Cart