Az SAP Business One (SAP SBO) kis- és középvállalatok, valamint nagyvállalatok leányvállalatai számára kifejlesztett ERP-rendszer. Valós idejű információkat nyújt a különböző üzleti folyamatokról, és különböző üzleti területeket fed le. A modulok a pénzügyektől és a HR-adminisztrációtól kezdve, a beszerzésen és értékesítésen át, a raktárkezelésig és gyártásig számos üzleti területet felölelnek. Az ügyfeleknek vagy beszállítóknak nyújtott támogató szolgáltatások kezelésére szolgáló modul, vagy a projektmenedzsment-modul minden szükséges funkciót biztosít a tervezéshez és irányításhoz.


Kialakításának köszönhetően az SBO ERP-rendszer különböző alkalmazásokkal, ill. bővítményekkel (add-on) is kiegészíthető. A partner-ökoszisztémába történő jobb integráció révén a partnerek kiegészítő alkalmazásokon keresztül a vállalat igényeire szabhatják az SBO rendszerét. Ezáltal Ön a lehető legjobb modulkínálatból választhatja ki a folyamataihoz legmegfelelőbb csomagot. A rendszerrel hatékonyabbá és könnyebbé válik a különböző munkafázisok ellenőrzése. Mivel mindig valós idejű információk állnak rendelkezésére, a megfelelő átláthatóság is garantált.


Az SAP Business One gyártásmodulja lehetővé teszi a gyártási és összeszerelési folyamatok tervezését és kezelését. A gyártási utasításokat tartalmazó darabjegyzékek és gyártási rendelések létrehozásával Ön a teljes gyártásirányítást a kezében tarthatja. Egyedi fejlesztésünk által lehetővé válik, hogy a gyártásban résztvevő dolgozók maguk jelentsék le az elvégzett műveletet és a munkavégzés során keletkezett selejteket, így aktuális és átfogó képet kaphatnak a gyártások állásáról és eredményességéről. Később a rendszer kiegészíthető a gyártó berendezések szenzoros megfigyelésével, így a gyártásokhoz párosítva a gyártógépek által küldött adatok is elemezhetővé válhatnak.

Shopping Cart