Rólunk

Nehéz dolgunk lenne, ha csak pár mondatban kellene összefoglalnunk cégünk tevékenységét, és hogy kik is vagyunk, de nagyjából ezt írnánk: informatikai szolgáltatási- és kereskedelmi szektorban kínálunk teljeskörű megoldásokat Partnereink részére, több, mint 25 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött.

Csapatunk sokrétű tapasztalattal rendelkezik az informatika minden területén. A 90-es évek második felétől a legtöbben elsősorban számítástechnikai kiskereskedelemben dolgoztunk. Ezekre az időkre a mai napig úgy tekintünk, mint az informatika “aranykorára”.  Az egész szektor olyan sebességgel változott és fejlődött, hogy alig győztük szemmel követni. Az internet még csak korlátozott lehetőségekkel állt rendelkezésünkre, ami miatt nagyon fontos volt a saját gyakorlat és tapasztalat. 

Az idő múlásával- ahogy a digitalizáció egyre inkább áthatotta a mindennapokat- Partnereinknek mindinkább professzionális, és speciális tudással rendelkező szolgáltatóra lett szükségük. Lényegében ez az igény hívta életre a komplex informatikai szolgáltatásunkat. 

A mai kihívások és szempontok már egészen mások, mint a kezdetekben voltak. Sokkal összetettebb biztonsági szempontoknak kell megfelelni, több mindenhez kell érteni, és gyorsan alkalmazkodni a változásokhoz. Ez elhivatottságot, rugalmasságot és folyamatos tanulást kíván minden kollégánktól, de szerencsére ez számunka nem egyszerűen munkát jelent, hanem sokkal inkább hivatást.

Hajdú Tamás és Magyar Sándor

Shopping Cart